Biszkopt: - 6 jajek - 1 szklanka cukru - 1 szklanka mąki pszennej - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Ciasto kokosowe: - 5 białek - 3/4 szklanki cukru - 20 dag wiórków kokosowych - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 1 łyżka mąki pszennej - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Masa 1: - 3 żółtka - 3 łyżki cukru - 1 szklanka mleka - 25 dag masła - 1 łyżka mąki ziemniaczanej - 3-4 łyżki kawy cappuccino waniliowej Masło utrzeć,dodać przestudzony budyń,na końcu suchą kawę cappuccino. Masa 2: - 1/2 l śmietany kremówki - 2 śmietany Śnieżka - 1 szklanka adwokata - duża paczka biszkoptów - 2 łyżki wiórków kokosowych - 1 biała czekolada - 3 łyżki mleka - 1-2 łyżeczki żelatyny Żelatynę rozpuścić w 2 łyżkach mleka. Przełożenie ciasta: Biszkopt + 1/2 masy 1 + ciasto kokosowe + 1/2 masy 1 + masa 2 + wierzch obficie posypać wiórkami kokosowymi