FASOLOWE BROWNIE Z KOKOSEM

Magdalena
Ciasta
17.09.2017 2:03
FASOLOWE BROWNIE Z KOKOSEM

Gdy masa jest już idealnie gładka dodajemy po jednym jajku, kakao oraz sodę, nie przerywając miksowania. Zamiast wiórek kokosowych można dodać żurawinę suszoną, rodzynki lub orzechy, a także ryż preparowany lub płatki owsiane. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, lekko studzimy i dodajemy porcjami do masy, miksujemy. Co kto lubi 😉 2) Całe ciasto wykonałam za pomocą blendera, nie ma potrzeby dodatkowo używania miksera. Podczas rozpuszczania czekolady możemy dodać 2 łyżki gorącej wody, wtedy polewa jest mniej gęsta. Fasolę z puszki odcedzamy i dokładnie płuczemy na sitku wodą. Składniki: Wykonanie: Daktyle zalewamy gorącą wodą i pozostawiamy na 20-30 min.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2017/09/fasolowe-brownie-z-kokosem.html