Makaron soba z fasolką szparagową i pak choi

Aneta
Makarony
05.07.2017 21:07
Makaron soba z fasolką szparagową i pak choi

Składniki: 150 g makaronu soba 1 cebula 2 garście żółtej fasolki szparagowej 1 kapustka pak choi 2 szczypty ostrej papryki sól pieprz do smaku 3 łyżki oleju rzepakowego Przygotowanie: Jeśli dodać do niego kapustkę azjatycką pak choi, chrupiącą, blanszowaną fasolkę szparagową i szczyptę ostrości, powstanie błyskawiczne danie obiadowe, które Wasze kubki smakowe pokochają! Makaron soba z pak choi i fasolką szparagową / 2 porcje Odruchowo na półkach sięgam właśnie bo makaron soba, całkiem dobry i zdrowy nawyk, wypróbujecie i Wy!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2017/07/makaron-soba-z-pak-choi-i-fasolka.html