Domowy budyń kokosowy z musem malinowym

Agata
Desery
12.02.2017 16:45
Domowy budyń kokosowy z musem malinowym

Domowy budyń kokosowy z musem malinowym Czas przygotowania: 20 minut + czas oczekiwania Składniki: 400 ml mleka kokosowego 1/2 szklanki mleka 2 łyżki cukru 2,5 łyżki mąki ziemniaczanej 1 łyżeczka domowej esencji waniliowej 1/3 łyżeczki masła 300 g mrożonych malin Poltino 2 łyżki cukru pudru płatki świeżego kokosa lub wiórki kokosowe Wykonanie: Zamrożone maliny wrzucamy do miski i czekamy aż się rozmrożą. Do 1/2 szklanki mleka dodajemy mąkę ziemniaczaną i mieszamy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2017/02/domowy-budyn-kokosowy-z-musem-malinowym.html