Wielowarzywna surówka z białej rzodkwi

Karolina
Sałatki
05.01.2017 19:11
Wielowarzywna surówka z białej rzodkwi

Składniki: - 40 dag białej rzodkwi - 10 dag marchwi - 10 dag pietruszki - 5 dag selera - 15 dag zielonego ogórka - 5 dag pora - 3 łyżki oleju - szczypta suszonej papryki - oregano - słodka papryka w proszku - sól - pieprz cayenne - kilka kropel octu balsamicznego Białą rzodkiew, seler, marchew i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ogórka obrać i pokroić w drobną kostkę, pora obrać z nieładnych liści i drobno pokroić.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://talerzprzyjemnosci.blogspot.com/2016/12/wielowarzywna-surowka-z-biaej-rzodkwi.html