schab z żółtym serem i szpinakiem

Marika
Obiad
05.01.2017 10:27
schab z żółtym serem i szpinakiem

Składniki na farsz szpinakowy szpinak śmietana kostka rosołowa czosnek (najlepiej granulowany) sól pieprz żółty ser masło lub margaryna jajko panierka lub bułka tarta Na patelni należy rozgrzać masło lub margarynę, dodać szpinak, trochę wody, kostkę rosołową, czosnek, sól i pieprz do smaku. Tak przygotowany schab możemy złożyć na pół i połączyć za pomocą wykałaczek lub zwinąć jak roladki. Schab kroimy na kawałki takie jak na kotlety. Może być starty na tarce lub w plasterkach, oraz farsz szpinakowy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://malekoloroweroznosci.blogspot.com/2017/01/schab-z-zotym-serem-i-szpinakiem.html