Jeśli lubicie makarony, zapraszam Was do innych moich przepisów: – zebrane w jednym miejscu przepisy na kolację – zebrane w jednym miejscu najlepsze przepisy na makarony – penne z szynką parmeńską – makaron z boczkiem – makaron ze szpinakiem – makaron z polędwicą – makaron z krewetkami – spaghetti aglio oilo – spaghetti bolognese – spaghetti carbonara – spaghetti z krewetkami Ilość porcji: 2 Przygotowanie: 5-15 minut Składniki: – pół opakowania makaronu typu tagliatelle lub spaghetti (możecie użyć dowolnego rodzaju makaronu) – 70-80 g masła – 1 ząbek czosnku – świeżo starta trufla – sól, pieprz Przygotowanie: Na patelni dosłownie minutę przed końcem gotowania makaronu roztopcie masło i dodajcie do niego drobno posiekany ząbek czosnku. Do jego przygotowania potrzebujecie dosłownie kilku składników i kilku-kilkunastu minut (zależy od rodzaju makaronu jaki wybierzecie).