Pappardelle w sosie z żółtych warzyw z czarnuszką

Aneta
Makarony
14.10.2016 18:04
Pappardelle w sosie z żółtych warzyw z czarnuszką

Basta. Pappardelle w ostrym sosie z żółtych warzyw z czarnuszką i natką z pietruszki Składniki: 5 gniazdek jajecznego makaronu pappardelle, użyłam włoskiej marki, bo mam do niej zaufanie 1 słoiczek sosu ostrego z żółtych pomidorków daktylowych i papryki Grangusto 2 łyżki czarnuszki 1/3 szklanki posiekanej natki z pietruszki sól do smaku Przygotowanie: Tak, to nawet blogerce kulinarnej z długim stażem zdarza się! Tym przepisem chcę Tobie udowodnić, że można znaleźć na rynku polskim, importowane produkty włoskie, doskonałej jakości, które są smaczne i idealnie nadają się na szybki obiad. To nie jest wpis sponsorowany, lubię dzielić się informacjami na temat godnych uwagi produktów włoskich dostępnych na rynku. Nie zawsze jest za to ochota na stanie przy garach dłużej niż czas gotowania się makaronu. Dzisiaj postanowiłam zajrzeć do mojej szafki z zapasami, wiedziałam, że znajdę coś rodem ze słonecznej Italii. Makaron gotujemy zgodnie z opisem na opakowaniu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2016/10/pappardelle-w-ostrym-sosie-z-zotych.html