Piekłam w formie o wymiarach 25 cm x 42 cm. Składniki: na masę migdałową 15 dag cukru 3 łyżki mleka 2 łyżki miodu 15 dag masła 30 dag płatków migdałowych na masę śmietanową 0,5 l śmietany 30% 2 łyżki cukru 3 łyżeczki żelatyny na masę śmietanową II 0,5 l śmietany 30% 3 łyżki cukru 3 łyżeczki żelatyny kakao 1 czubata łyżka dodatkowo upieczony wcześniej biszkopt 1 puszka mleka skondensowanego gotowanego (użyłam gotowej masy kajmakowej) okrągłe biszkopty Wykonanie: masa migdałowa bita śmietana Śmietanę ubić z cukrem, pod koniec ubijania dodać letnią żelatynę rozpuszczoną w niewielkiej ilości ciepłej wody. bita śmietana II śmietanę ubić z cukrem, pod koniec ubijania dodać kakao, następnie żelatynę rozpuszczoną w niedużej ilości ciepłej wody. przełożenie ciasta biszkopt mleko skondensowane (u mnie kajmak)