Ja na końcu dodałam sok z cytryny by masa nie była zbyt słodka./ale to zależy jakie ciasto Państwo preferujecie/..Gotową, gorącą masę wylewamy na zimne ciasto. Masa: 1000 ml mleka 8 łyżek kaszy manny 300 g masła 200 g cukru 400 g wiórków kokosowych sok z jednej cytryny Wykonanie masy: Składniki: biszkopt : tortownica fi 26 cm 5 jajek 1 szklanka mąki 1/2 szklanki cukru 1 łyżeczka proszku o pieczenia 2 łyżki kakao 5 łyżek oliwy wszystkie składniki w temperaturze pokojowej Wykonanie: Z białka z odrobiną soli ubijamy na sztywno..dodajemy po jednym jajku i po trochę cukru.. Polewa: 200 g czekolady gorzkiej 100 ml śmietany słodkiej 30% Wykonanie polewy: Czekoladę łamiemy na kawałki i razem ze śmietaną rozpuszczamy w kąpieli wodnej. razem delikatnie plastikową łyżką .Na końcu dodajemy olej mieszając delikatnie niemniej do połączenia wszystkich składników..