Ziemniaki pasują doskonale do dań z grilla dlatego też polecamy Wam przepisy na dania z grilla Składniki: 1 kg małych ziemniaków 1 główka czosnku 2 łyżki masła Kilka listków rozmarynu Sól Kolorowy, gruboziarnisty pieprz 1 łyżka oliwy z oliwek Opis pieczone ziemniaki z czosnkiem: Pieczone ziemniaki z czosnkiem, pachnące ziemniaki z dodatkiem czosnku. W małym rondelku należy roztopić masło i wymieszać razem z oliwą. Najlepsze są z rumianą, chrupiącą skórką ale miękkie i soczyste w środku. Sposób przygotowania: Ziemniaki najlepiej wybrać mniejsze, tak żeby ich nie kroić. Ziemniaki najlepiej podgotować przez ok 2 minuty. Dodajemy do tego ząbki czosnku, listki rozmarynu oraz ziemniaki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://foodmagazine.pl/pieczone-ziemniaki-czosnkiem/