CUKINIA FASZEROWANA KASZĄ JAGLANĄ I MIĘSEM

Justyna
Obiad
20.06.2016 10:42
CUKINIA FASZEROWANA KASZĄ JAGLANĄ I MIĘSEM

Składniki: 5 średnich cukinii 500 g mięsa mielonego 2 woreczki kaszy jaglanej 250 g pieczarek cebula 2 jajka 3 ząbki czosnku sól, pieprz, papryka ostra, oregano 200 g sera żółtego Przygotowanie Cukinie przekrawamy wzdłuż na pół i łyżeczką wydrążamy środek. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy jajka, kaszę, pieczarki z cebulą, przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy. Cebulę i pieczarki kroimy w kostkę, podsmażamy razem z posiekanym miąższem z cukinii.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://e-przepisykulinarne.pl/2016/06/cukinia-faszerowana-kasza-jaglana-i-miesem/