Grillowane roladki ze schabu nadziewane szynką i szparagami (i lub awokado)

Kami
Obiad
16.05.2016 8:08
Grillowane roladki ze schabu nadziewane szynką i szparagami (i lub awokado)

Słusznie, bo zakręcimy takie roladki, że goście na grillu oszaleją na ich punkcie, a Ty zostaniesz gwiazdą :) I choć użyjesz sezonowych szparagów to gwiazdą pozostaniesz na kilka sezonów :) Ty pieczesz roladki, reszta robi salsę, niech ktoś przygotuje grzanki, a potem... Będzie dużo smaku, dużo śmiechu, dużo rozmów, dużo wszystkiego uroczego, bo takie momenty zbliżają ludzi :) rozbity schab, przesmarowany niewielką ilością masła, na to aromatyczna szynka długodojrzewająca i nareszcie docierasz do clue programu, czyli szparagów. Przepis zawiera lokowanie produktu Kuchnia europejska W tych pięknych okolicznościach przyrody i niepowtarzalnych zapraszam Cię do rolowania :)