Przy okazji zapraszam Was na inne moje ulubione propozycje faszerowanych jaj, a są to: Składniki: 5 jaj 1/2 małej puszki tuńczyka w sosie własnym (ok. 100 g) 1 łyżka posiekanego koperku lub szczypioru pieprz, sól do smaku majonez Jajka gotuję na twardo, następnie studzę w garnku zalewając zimną wodą, obieram ze skorupek i kroję na pół. Można je również pod przykryciem wstawić na kilka godzin do lodówki, gdzie będą czekały na swoją kolej. Jajka z tuńczykiem smakują naprawdę dobrze, dla podkręcenia smaku dodałam świeżego koperku, ale Wy możecie podmienić go na szczypior albo zupełnie pominąć. Każdego roku przed Wielkanocą możecie znaleźć na blogu różne propozycje na faszerowane jajka. Autorka: Tysia Gotuje Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej.