zaczynamy ^^ Składniki: Biszkopt: 6 jajek ( jeżeli małe to 7) 1 szklanka cukru 1 szklanka mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2-3 łyżki stołowe kakao Krem: 1/2 szklanki mleka 3/4 szklanki cukru 2 opakowania cukru wanilinowego 25 dag margaryny 2 pełne szklanki mleka w proszku (można dodać nieco więcej jeżeli ktoś woli gęstszy krem) Margarynę ucieramy na puch dodając wystudzone mleko oraz mleko w proszku mieszając krem aż uzyuska jednolitą masę Polewa: Ciasto przekładamy masą a na górę polewamy czekoladową polewę , którą uzyskamy roztapiając czekoladę z 6 łyżkami mleka. Polewa: 15 dag czekolady w kostkach 6 łyżek mleka Wykonanie: Ciasto: białka oddzielamy od żółtek i ubijamy na sztywną pianę. Ciasto wylewamy do uprzednio wysmarowanej tłuszczem blachy o wymiarach 36 na 25 .Piekarnik nastawiamy do 170*C i pieczemy ciasto 25 minut.