- ciasto dzielimy na 3 części - formę 35x24 wykładamy papierem do pieczenia i wykładamy do niej jedną część ciasta, którą pieczemy około 15 minut w temperaturze 180°C, to samo robimy z drugą częścią ciasta - na 3 część ciasta wykładamy gorącą masę orzechową , pieczemy 15-17 minut w piekarniku nagrzanym do 180°C, gotowe studzimy - do formy w której piekliśmy , wkładamy jedną część ciasta, na nie wykładamy połowę kremu budyniowego, przykrywamy kolejną częścią ciasta na którą wykładamy resztę kremu, na samą górę wykładamy trzecią część ciasta z masą orzechową - gotowe ciasto zostawiamy w chłodnym miejscu ,aż zmięknie około 24godzin - przechowujemy w lodówce.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://slodkiezapomnienie.blogspot.com/2016/02/miodownik.html