Po tym czasie ciasto podzielić na dwie części i każdą z nich rozwałkować na placek w kształcie prostokąta. Farsz 400 g kapusty kiszonej 250 g pieczarek 1 duża cebula 2 łyżki masła klarowanego sól pieprz Kapustę ugotować w wodzie do miękkości. Nałożyć farsz na każdy kwadracik i złożyć na róg tak, aby powstał trójkąt. Wymieszać z poszatkowaną kapustą Mieszając nożem wlewać wrzącą wodę, a następnie zagnieść ciasto w razie potrzeby lekko podsypując mąką. Na patelni roztopić masło i zeszklić cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Od momentu , kiedy wypłyną na powierzchnię wody gotować 2-3 minuty. Odcedzić na sicie i odcisnąć dobrze wodę w dłoniach. Zawinąć w folię spożywczą i odstawić na 30 minut. Nożem do pizzy podzielić go na kwadraty o boku 4x4 cm lub większe. A teraz mam dla Was kolejny przepis na uszka z kapustą i pieczarkami.