Śledź po kaszubsku

Agata
Przekąski
05.12.2015 17:28
Śledź po kaszubsku

Czas przygotowania: 30 minut Proporcje dla 2 osób Składniki: 5 filetów śledziowych 1 duża cebula porządna garść rodzynek 1/3 szklanki białego wytrawnego wina 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1/3 łyżeczki cukru sól morska olej do smażenia Wykonanie: Gdy cebula się zeszkli dodajemy rodzynki wraz z winem, przez chwilę odparowujemy alkohol, po czym dodajemy koncentrat i przyprawy. Będą jak znalazł na święta lub na imprezy sylwestrowe i karnawałowe.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2015/12/sledz-po-kaszubsku.html
Kulinarne przygody Gatity

Kulinarne przygody Gatity

Agata

facebook

instagram