- 2 jajka ugotowane na twardo - 3 łyżki majonezu - 2 łyżki mleka - 4 łyżki kukurydzy z puszki - 100 g kiełbasy bamberskiej Kiełbasa ma w składzie 97% mięsa wieprzowego a także świetnie dobraną mieszankę ziół i przypraw, dzięki temu też sałatka nabrała fajnego smaku i aromatu. Najczęściej podaję takie na imprezy ale nie ma problemu żeby podane składniki wymieszać i tak też podać. Jednak ja lubię a szczególnie za to, że ładnie wyglądają podane w szklanych naczyniach. Do tej sałatki użyłam wyrazistej w smaku kiełbasy bamberskiej Tradycyjne Jadło - kawałek pora - 80 g żółtego sera - 3-4 rzodkiewki
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://ala-piecze.blogspot.com/2015/11/saatka-warstwowa.html