;)Potrzebne nam:- opakowanie gotowego ciasta na tartę- 400 ml mleka- 200 g wiórek kokosowych- 2 łyżki likieru kokosowego (opcjonalnie)- budyń waniliowy- 1/2 szklanki cukru- 80-90 g masła* polewa:- 3 łyżki śmietany 18%- 100 g masła- 5 łyżek cukru- 2-3 łyżki kakao- łyżeczka żelatyny- 2 łyżki mlekaPrzygotowanie:Ciasto przekładamy do formy i nakłuwamy spód. Odstawić na chwilę do przestygnięcia, po czym wyłożyć na ostudzony spód z ciasta. Pół szklanki mleka wymieszać z budyniem, resztę mleka zagotować z cukrem. Na koniec dodać masło pokrojone w mniejsze kawałki i mieszać do połączenia składników. Zrobiłam to ciasto na prośbę mojego mężczyzny i przyznam szczerze, że byliśmy tym ciastem oczarowani. Gotowe wstawić na 2-3 godziny do lodówki.