Składniki: - 2 piersi z kurczaka - 3 łyżeczki przyprawy do gyrosa - 1 łyżeczka papryki słodkiej - 4-5 szt ogórków konserwowych - 0,5 puszki kukurydzy - 3 pomidory - 0,5 kapusty pekińskiej - 4 łyżki ketchup Premium Folwark - 1-2 łyżki sosu gyros-kebab ostry Folwark - 2-3 łyżki majonez kremowy Folwark - 1-2 łyżki szczypiorku - olej do smażenia Przykryć folią spożywczą i włożyć na 2-3 godziny do lodówki by sałatka się przegryzła. Układać w szklanej misce warstwami: kurczak, ketchup z sosem, ogórki, kukurydza, pomidory, kapusta pekińska. Ketchup wymieszać z sosem gyros-kebab. Po usmażeniu przełożyć na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar tłuszczu. Piersi oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić w kostkę.