Halibut z witbierem i ziołowe łazanki z kurkami

Malgorzata
Makarony
28.09.2015 11:07
Halibut z witbierem i ziołowe łazanki z kurkami

L ° Porcje: 2 Czas przygotowania: 35 minut Składniki: Halibut 300 g płat halibuta ze skórą, 1 cebula, 300 ml piwa w stylu witbier, 100 ml wody, 2 plastry chorizo (opcjonalnie), 1 łyżeczka czarnego pieprzu w ziarnach, liść laurowy, 2 goździki, 5 ziaren ziela angielskiego, sól. Łazanki z kurkami 200 g kurek, 200 g makaronu łazanki, 1/2 cebuli, 4 gałązek macierzanki cytrynowej (lub tymianku), sok i skórka otarta z połowy cytryny, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, 3 łyżki oliwy, sól i pieprz .

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://szczyptasmaq.blogspot.com/2015/08/halibut-z-witbierem-i-zioowe-azanki-z.html