Tosty z mozzarellą i rzodkiewką z sadzonym jajkiem przepiórczym

Katarzyna
Fit
28.08.2015 8:26
Tosty z mozzarellą i rzodkiewką z sadzonym jajkiem przepiórczym

Ja osobiście mam coś takiego, ze mogę zapomnieć o tosterze jednak jak kupię już chleb, to będę tosty jadła trzy razy dziennie - na śniadanie, obiad i kolację hehe. A dzisiaj takie proste tosty bo z mozzarellą i rzodkiewką zapiekane w tosterze, a na to smażone jajko przepiórcze. Przygotowanie jest banalne, ser kroimy w plastry i układamy na chlebie, na to pokrojoną rzodkiewkę i wszystko opiekamy w tosterze. W tym samym czasie smażymy jajka sadzone, jednak bez żadnego tłuszczu najlepiej na patelni teflonowej.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://niezlymlynek.blogspot.com/2015/08/tosty-z-mozzarella-i-rzodkiewka-z.html