Krakersy z twarożkiem

Marta
Przekąski
25.08.2015 22:24
Krakersy z twarożkiem

W tym wypadku była to odrobina vegety, sporo pieprzu (wg. smaku ale nie za dużo bo krakersy są słone), około 3-4 łyżek śmietany, pokrojony drobno szczypiorek, część pokrojonych w kosteczkę rzodkiewek, kilka listków tymianku i posiekana pietruszka. Bo powiem Wam , że mimo iż wykonanie jest bardzo proste to jest też nadzwyczaj smaczne i krakersy migiem znikają z talerza na spotkaniu z przyjaciółmi. 1 opakowanie słonych krakersów 250 g twarogu 1 pęczek rzodkiewki sól, pieprz (vegeta) Ilość użytych krakersów zależy od tego ile chcemy ich przygotować, nie warto przygotowywać ich dużo wcześniej ponieważ mogą zmięknąć i stracić fajną chrupkość. Resztę twarożku chowam w pojemniczku do lodówki i w trakcie spożywania sukcesywnie dokładam co jakiś czas kolejne porcje.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://filmoweciasteczko.blogspot.com/2015/08/krakersy-z-twarozkiem.html