Składniki na 6 kotletów: 500 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 1 jajko 1 mała cebula, drobno posiekana 1 ząbek czosnku, drobno posiekany 1 kromka chleba, namoczona w mleku szczypta chilli 1/2 łyżeczki słodkiej papryki sól, pieprz do smaku 6 trójkącików ulubionego serka topionego bułka tarta do obtaczania tłuszcz do smażenia CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 MIN POZIOM TRUDNOŚCI: ŁATWY 1. Każdy trójkącik serka topionego obtaczamy w bułce tartej, otulamy mięsem formując kotlecik i ponownie obtaczamy w bułce tartej. W dużej misce mieszamy mięso, jajko, kromkę chleba dokładnie odciśniętą z mleka i podsmażaną cebulkę. 3. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz (u mnie olej z dodatkiem masła). Kotleciki smażymy z obu stron na brązowy kolor. Po długiej przerwie zapraszam Was na pyszne kotleciki mielone, nadziane serkiem topionym :) Mięso dzielimy na 6 równych części.