ZUPA Z MIĘSEM MIELONYM I PIECZARKAMI

Justyna
Zupy
23.07.2015 15:38
ZUPA Z MIĘSEM MIELONYM I PIECZARKAMI

Składniki: 200 g mięsa mielonego 200 g pieczarek 3 duże cebule 200 g serka topionego ziołowego ok litr bulionu sól, pieprz, papryka ostra 150 g sera żółtego Przygotowanie W garnku roztapiamy łyżkę masła i podsmażamy na niej cebulę pokrojoną w kostkę. Bulion z cebulą miksujemy (niekoniecznie), dodajemy mięso, pieczarki, pokrojony na mniejsze kawałki serek topiony i przyprawy. Na innej patelni podsmażamy na sucho pokrojone w plasterki pieczarki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://e-przepisykulinarne.pl/2015/07/zupa-z-miesem-mielonym-i-pieczarkami/