Jako wegetariance zdarzało mi się zrobić ją na ciepło – ze śmietaną, w towarzystwie gałki muszkatołowej. Danie, które potrafi stworzyć wiosnę na podniebieniu, kiedy ta prawdziwa nie jest taka, jakiej byśmy się spodziewali. Skusicie się na wegańską zapiekankę z młodych ziemniaków, kalarepy i zielonego groszku? Profesjonalna ekipa stworzyła genialny efekt – zapiekankę będącą ucieleśnieniem wiosny, świeżości i różnorodności, pasującej na rynkach. Ostatnio chrupiąc moją międzydaniową przekąskę, przypomniałam sobie smak tejże kalarepy na ciepło. Białą flagę przewiązałam w pasie, tworząc fartuch i zabrałam się do gotowania. Przyczepił się do podniebienia i uparcie nie chciał uciec.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://truetastehunters.blogspot.com/2015/06/bezglutenowa-zapiekanka-z-modych.html?spref=fb