Ryba zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym

Monika
Obiad
23.02.2015 20:41
Ryba zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym

składniki: 500 g fileta z ryby, u mnie z morszczuka przyprawa do ryb Kamis 3/4 kubka śmietany 12% lub 18% 2-3 łyżki posiekanego koperku 1 łyżka mąki 1/4 szklanki wody sól,pieprz Filety ryby podzielić na mniejsze kawałki i dokładnie oprószyć przyprawą do ryb. Podawać z dowolnymi dodatkami, u mnie ziemniaczki z koperkiem i surówka z kalarepki i marchewki. Użyłam filetów z morszczuka ale można również użyć innej ulubionej rybki. Śmietanę wymieszać z wodą, koperkiem i mąką.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2014/10/ryba-zapiekana-w-sosie-smietanowo.html