Panini

Anna

Zapiekanki

19.07.2022 10:28

Panini

Panini to pyszne, włoskie kanapki szykowane na bazie ciabatty żytniej lub pszennej i podawane na ciepło. Przepis jest bardzo prosty, zaś przekąska pachnąca i bardzo sycąca. - kilka propozycji na różne dodatki - świetne jako przekąska, ale i danie główne - bardzo dokładny opis wykonania i zdjęcia krok po kroku Czas przygotowania: 30 minut Liczba porcji: 4 połówki Panini Kaloryczność kcal: 310 w 1 połówce Panini - 2 bułki do panini - polecam żytnią ciabattę - 4 plasterki ulubionej szynki - około 12 g - 4 plasterki ulubionego sera żółtego - około 16 g - około 10 g czarnych oliwek …

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://aniagotuje.pl/przepis/panini