Pierogi z mięsem

Anna

Obiad

15.03.2022 9:49

Pierogi z mięsem

Domowe pierogi z mięsem , to świetny pomysł na pyszny obiad dla całej rodziny. Zapraszam po mój sprawdzony przepis na ciasto oraz na najprostszy farsz z mięsa wołowego z bulionu. - dokładny opis wykonania plus zdjęcia kroków - idealne ciasto pierogowe z dodatkiem oleju - kilka propozycji na wzbogacenie farszu Czas przygotowania: 1 godzina 30 minut Liczba porcji: 70 małych pierogów Kaloryczność kcal: 65 w 1 pierogu - 500 g mąki pszennej np. typ 500 - 1 szklanka gorącej wody - 250 ml - 4 łyżki oleju roślinnego - 50 ml - pół łyżeczki soli - 800 g mięsa wołowego …

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://aniagotuje.pl/przepis/pierogi-z-miesem