Żołądki po meksykańsku Jesteś wielbicielem podrobów, to mam dla Ciebie idealny przepis, nie jadłam jeszcze tak pysznego dania. Wystarczą cztery składniki do przygotowania tak pysznego dania a co najważniejsze bardzo prosto się przygotowuje. Spróbuj i przekonaj się. 8 porcji 60 minut czas przygotowania Składniki: · 1 kg żołądków Indyka · 1040 g sosu meksykańskiego · 2 puszki czerwonej fasolki · 1 łyżka Vegety Sposób przygotowania: 1. Żołądki czyszczę, płuczę, kroję w plasterki. Przekładam do garnka, zalewam wodą i obgotowuję. Następnie odlewam wodę, zalewam ponownie wodą i gotuję razem z Vegetą do miękkości. 2. Sosy wylewam na patelnie lub do garnka, …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.kulinarnachwila.com/2022/02/zoadki-po-meksykansku.html