Żeberka w kapuście kiszonej

Beata
Obiad
09.12.2021 10:10
Żeberka w kapuście kiszonej

Żeberka w kapuście kiszonej Piekielnie dobre żeberka w kapuście, niebanalne połączenie warzyw i przypraw sprawi, iż tak przygotowane żeberka zachwycą nas smakiem i staną się wytwornym daniem. 6 porcji 50 minut czas przygotowania Składniki: ·1 kg żeberek wieprzowych ·800 g kapusty kiszonej ·1 duża cebula ·2 ząbki czosnku ·1 duża marchew ·Olej do smażenia ·850 ml wody ·1 kostka rosołowa ·1 łyżeczka majeranku ·1 łyżeczka papryki słodkiej ·1/2 łyżeczki kminku ·3 ziarna ziela angielskiego ·2 listki laurowe ·1 łyżeczka pieprzu ·1 łyżeczka soli Sposób przygotowania: 1.Żeberka myję, osuszam, kroję w paski. Doprawiam solą oraz pieprzem i podsmażam na rozgrzanym oleju …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarnachwila.blogspot.com/2021/12/zeberka-w-kapuscie-kiszonej.html