Zrazy z cebulką Uwielbiam zrazy, nie tylko wołowe, z wieprzowiny również są pyszne. Smak tych zrazów wieprzowych, zostanie z Tobą na długo. Nie da się o nich łatwo zapomnieć. Przekonaj się i zrób. 9 porcji 50 minut czas przygotowania Składniki: ·1 kg schabu ·6 cebul ·10 dag boczku wędzonego w plastrach ·5 łyżeczek musztardy ·4 ogórki kiszone ·Mąką pszenna do panierki ·Olej do smażenia ·2 łyżeczki papryki słodkiej ·Sól ·Pieprz Sposób przygotowania: 1.Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą. 2.Każdy kawałek mięsa smaruję musztardą, układam po pasku boczku, słupek ogórka kiszonego oraz cząstkę cebuli. 3.Mięso …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kulinarnachwila.blogspot.com/2021/10/zrazy-z-cebulka.html