Eskalopki

Anna
Obiad
31.08.2021 10:01
Eskalopki

Eskalopki to chyba najprostszy i najszybszy sposób to, by przygotować filety z kurczaka lub z indyka. Można je podawać na wiele pysznych sposobów. Gorąco polecam spróbować. - błyskawiczne do zrobienia - tylko kilka podstawowych składników - wiele propozycji na pyszne podanie kotlecików Czas przygotowania: 20 minut Czas smażenia łącznie: 20 minut Liczba porcji: do 650 g eskalopek Kaloryczność kcal: 170 w 100 g Dieta: bezglutenowa Składniki: - 1 średnia pierś z kurczaka - 2 filety o wadze łącznej 750 g - przyprawy: po płaskiej łyżeczce soli i słodkiej papryki, pół płaskiej łyżeczki pieprzu - olej lub masło klarowane do smażenia …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://aniagotuje.pl/przepis/eskalopki