Makaron z jajkami i boczkiem, kiełbasą lub samą cebulką to niesamowicie proste i pyszne danie. A do tego błyskawiczne w przygotowaniu. Gorąco polecam mój sprawdzony i ulubiony przepis. Szklanka ma u mnie pojemność 250 ml. Śmietankę kremówkę i jajka trzymaj w temperaturze pokojowej. Z podanej ilości składników powinno wyjść około 940 gramów dania. Będą to cztery sycące porcje. Kalorie policzone zostały na podstawie użytych przeze mnie składników. Jest to więc orientacyjna liczba kalorii, ponieważ Twoje składniki mogą mieć inną liczbę kalorii niż te, których użyłam ja. Zanim zaczniesz szykować makaron z jajkiem, polecam najpierw przeczytać cały przepis, by przygotować się …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://aniagotuje.pl/przepis/makaron-z-jajkiem