Jajka z kremem z łososia

Jajka z kremem z łososia

Na Wielkanocnym stole w naszym domu nie może zabraknąć gotowanych jajek faszerowanych na różne sposoby. Zwykle przygotowuję różne jajka faszerowane, których podstawą jest majonez, najlepiej własnoręcznie zrobiony. Jajka z majonezem to najprostsza przekąska na Wielkanocne śniadanie. Gdy chcemy zrobić do jajek jakiś smakowity farsz, to do żółtek można dodać np. szynkę, wędzone ryby, ser żółty, pieczarki, tuńczyka z zalewy, same zioła, do farszu czy kremu nadaje się w zasadzie wszystko. Moje propozycje na farsze do jajek znajdziecie w tym wpisie : 20 przepisów na jajka faszerowane. Tym razem proponuję Wam przepis na jajka z kremem z łososia, czyli jajka faszerowane …

 http://straga.pl/przekaski-i-przystawki/jajka-kremem-lososia/

Polecane