Ciasto z malinami na czekoladowo-sucharkowym spodzie

Marta
Ciasta
10.05.2020 20:06
Ciasto z malinami na czekoladowo-sucharkowym spodzie

Żelatynę zalej zimną wodą i odstaw na 10 minut, do napęcznienia. Żelatynę zalej zimną wodą i odstaw na 10 minut, do napęcznienia. Na samym końcu, cienkim strumieniem wlej do masy żelatynę, ponownie krótko zmiksuj. Do rozpuszczonej czekolady dodaj łyżkę ubitego kremu, wymieszaj i dodaj do ubitej śmietanki z mascarpone. Po tym czasie żelatynę krótko podgrzej, tylko do jej rozpuszczenia. Po tym czasie żelatynę krótko podgrzej, tylko do jej rozpuszczenia.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://slodkoslonepichcenie.blogspot.com/2020/05/ciasto-z-malinami-na-czekoladowo.html