Fig cookies 1 serving (8 cookies, 1 has 60 kcal) time of preparation: 20 minutes (+15 minutes of baking) Ingredients: 60 g wheat flour 10 g chickpea flour (or more regular wheat flour) 10 g erythritol or sugar 15 ml plantbased milk 35 g of plantbased yogurt optional almond aroma 20 g hazelnuts on top plantbased milk for spreading cookies filling: 60 ml orange juice 40 g dried figs zest from 1/2 orange Instructions: Mix the flour with chickpea flour, sweetener, milk, yogurt and aroma. Knead the dough gently, then put in the fridge for 15-30 minutes. 😁👌 Ciasteczka z figami 1 porcja (8 ciasteczek, 1 ma ok. 60 kcal) czas przygotowania: ok. 20 minut (+15 minut pieczenia) koszt: ok. 3,80 zł Składniki: 60 g mąki pszennej 10 g mąki z ciecierzycy (lub więcej zwykłej mąki) 10 g erytrytolu lub cukru 15 ml mleka roślinnego 35 g jogurtu roślinnego opcjonalnie aromat migdałowy 20 g orzechów laskowych na wierzch mleko roślinne do posmarowania ciasteczek nadzienie: 60 ml soku pomarańczowego 40 g suszonych fig skórka starta z 1/2 pomarańczy Wykonanie: Mąkę mieszamy z mąką z ciecierzycy, słodzikiem, mlekiem, jogurtem i aromatem. W tym czasie gotujemy w rondelku składniki na nadzienie (figi kroimy w drobną kostkę) ok. 15 minut – nadzienie powinno być zredukowane. Wykładamy równomiernie nadzienie, zawijamy, kroimy na ciasteczka, smarujemy mlekiem, posypujemy orzechami i wstawiamy na 10-12 minut do 190 stopni. Put out the filling evenly, wrap, cut into cookies, spread with milk, sprinkle with nuts and bake for 10-12 minutes 190 Celsius degrees.