*foremka 25*34 cm Składniki: na masę serową: - 1 kg sera na sernik z wiaderka - 5 jajek - 2 opakowania budyniu waniliowego - 1 szklanka cukru - 1/2 szklanki oleju - 200 ml mleka zagęszczonego nie słodzonego (z kartonika, takie do kawki) Galaretki rozpuścić: jedną w 400 ml wrzątku, drugą w 125 ml wrzątku. Wylać na biszkopty i piec w 170*C przez około 50 minut. - 1 opakowanie galaretki rubinowej dodatkowo: - paczka okrągłych biszkoptów - 4 łyżki powideł - galaretka rubinowa Kiedy zastygnie na wierzch wylać drugą galaretkę. Zimne mleczko ubić na pianę.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://cukierenkaklementynki.blogspot.com/2019/11/sernik-z-buzka.html