Na biszkopty wylać powoli niewielką części pianki tak aby przykryła biszkopty i włożyć do lodówki na ok. 10 minut a następnie wylać pozostałą cześć pianki. Truskawki 500 g (świeże lub mrożone) - Galaretka truskawkowa 2 Przygotowanie: Blaszkę o wymiarach 35x25 cm wyłożyć folią spożywczą ( folię wyłożyć jeśli będziecie używać tak jak ja blaszki metalowej) dodatkowo wyłożyłam papierem do pieczenia aby łatwiej było ciasto wyjąć. Pianka truskawkowa: - Śmietana 30 % 600 ml - Truskawki 500 g ( świeże lub mrożone) - Galaretka truskawkowa 2 Mus truskawkowy: - Galaretki rozpuścić w 400 ml wrzątku i odstawić do przestudzenia a następnie wymieszać z galaretką, Dobrze schłodzoną śmietankę ubić na sztywno. Galaretki rozpuścić w 750 ml wrzątku i przestudzić a następnie wymieszać z truskawkami. Odstawić do ponownego stężenia na kilka godzin lub na całą noc.