Do jego głównych zalet należą: moc – 1200W – 1200W duża misa 6,7 litra ze stali szczotkowanej 6,7 litra ze stali szczotkowanej 3 metalowe mieszadła : – Mieszadło K – Trzepaczka – Hak do ciasta : – – – Blender w zestawie – wykonany z akrylu, pojemność aż 1,6l i 4-strefowe ostrza ze stali nierdzewnej – wykonany z akrylu, pojemność aż 1,6l i 4-strefowe ostrza ze stali nierdzewnej Szatkownica Osłony przeciw chlapaniu Kreator i inspirator : ponad 20 opcjonalnych przystawek, czyli setki możliwości : ponad 20 opcjonalnych przystawek, czyli setki możliwości Ponadczasowy design i jakość na lata Ciasto góra lodowa to nic innego jak kakaowy biszkopt przełożony domowym kremem budyniowym (jak do kremówki), a także kremem na wierzchu na bazie mleka w proszku i masła. I nie mam tu na myśli jedynie osoby początkujące, lecz także te, które mają wprawę i chęci, lecz z wolnym czasem nie zawsze stoją za pan brat. Całość komponuje się naprawdę rewelacyjnie, nie jest przesłodzone – takie po prostu w sam raz! Może już wcześniej ta nazwa rzuciła Ci się w oczy i już przymierzałaś/eś się do jego wykonania. Michel Moran z MasterChef nagrał fajne filmiki w których przedstawia jak zrobić Quiche z krewetkami i marynowanym czosnkiem oraz Grecką Musakę. Posiada zaawansowane funkcje i bogate wyposażenie, które sprawiają, że raz dwa radzi sobie z przygotowaniem składników zdrowych obiadów, wypieków oraz pysznych koktajli, deserów dla całej rodziny. Znajdziecie tam sporo inspiracji na sprawdzone przepisy jak np. placek ze śliwką i rumową pianą (klik) i wiele innych. Dzięki temu filmikowi bez jakichkolwiek wątpliwości będziecie wiedzieć co ma być w jakiej kolejności, jaka ma być konsystencja kremu itp. Sprawdzi się idealnie na spotkania ze znajomymi, urodziny, czy imprezy rodzinne. Delikatnie wciśnięte okrągłe biszkopty sprawiają wrażenie górek i dolinek, które ciekawie prezentują się na talerzu.