Macie do wyboru 8 smaków: - orzeszki bez soli PRAŻONE - orzeszki Beskidzkie z solą morską - orzeszki Beskidzkie z solą - orzeszki Beskidzkie papryka - orzeszki Beskidzkie barbeque - orzeszki Beskidzkie wasabi - orzeszki Beskidzkie ser-cebulka - orzeszki Beskidzkie w karmelu Kromeczki chałki maczamy w masie z obu stron w taki sposób, aby orzeszki też znalazły się na kromkach (gdy kromki będą na patelni można też posypać jedną stronę kromeczek dodatkowo rozdrobnionymi orzeszkami). Kromki z chałki smażymy na łyżce masła (na małym ogniu) z obu stron na złoto. Uwielbiam je <3 Sprawdzają się idealnie jako przekąska do kina, na spacer, na spotkania z przyjaciółmi lub chwile z mężem przy pełnym napięcia filmie 😉 A na poważnie z całego serca polecam Wam orzeszki w karmelu Koniecznie spróbujcie 🙂 Składniki: - 1 mała chałka - 1 jajko klasy M - około 2 łyżki mleka - garść orzeszków w karmelu Beskidzkie - 2/3 łyżki masła - cukier puder do podania Przygotowanie: Chałkę kroimy na kromeczki. Idealna zarówno na deser (możecie ją podać również z kleksem z bitej śmietany), jak i słodkie śniadanie. W szczególności orzeszki w karmelu. Dziś polecam Wam deserową chałkę z orzeszkami w karmelu. W bogatej ofercie Beskidzkie znajdzie też inne wspaniałe orzeszki ( o których pisałam Wam tutaj).