Zapraszam Was także na przepisy na Wielkanoc: – domowa biała kiełbasa – jajka faszerowane w 3 kolorach – babka majonezowa – babka piaskowa – jajka faszerowane mango – łosoś marynowany w whisky – śledź w czosnku i majeranku – łosoś marynowany w koprze i wódce – rolady z szynką i sałatką jarzynową – sałatka jarzynowa – jajka z awokado – farbowanie jajek barwnikami – jaja z suszonymi pomidorami – mazurek kajmakowy – przepis na pasztet – jajka faszerowane Przygotowanie: ok 20 minut Składniki: – 6 jajek ugotowanych na twardo – 5-6 paluszków krabowych – 4 łyżki majonezu – świeża kolendra do przybrania PRZYGOTOWANIE: W ubiegłym tygodniu pojawi się już na blogu i moim nowym kanale na YouTube przepis na jajka faszerowane mango i kozim serem. Jeśli macie ładne naczynie na jajka lub chcecie przygotować takie z opakowania po jajkach, ten sposób podania sprawdzi się i u Was. Jajka ugotujcie i przygotujcie do faszerowania tak jak pokazałam Wam na filmie na YouTube.