Czekoladowe pralinki z masłem orzechowym i dżemem

Agata
Desery
15.03.2018 8:16
Czekoladowe pralinki z masłem orzechowym i dżemem

Do ich wykonania potrzebna jest silikonowa foremka, którą najpierw wypełniamy czekoladą, do 1/3 wysokości, obkręcamy aby pokryła ścianki, czekamy aż stwardnieje w lodówce, a następnie dodajemy nadzienie i ponownie zalewamy czekoladą i wstawiamy do lodówki lub zamrażarki aby stężały. You just need a silicone mold, which is first filled with chocolate, 1/3 of the height, then rotated to cover the walls, wait until it hardens in the fridge, then add the filling and pour the rest of the chocolate and put into the fridge or freezer to make them solid.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://foodpornveganstyle.blogspot.com/2018/03/pralinki-orzechowe-i-owocowe.html