Ciasto bez pieczenia KOKOS – MANGO

Monika
Ciasta
22.01.2018 7:49
Ciasto bez pieczenia KOKOS – MANGO

Przepis na ciasto kokos – mango z pulpą z mango Ciasto kokos - mango bez pieczenia Drukuj Ocena: 4.7 /5 ( 7 głos/y ) składniki Spód: 150 g płatków jaglanych 60 g kokosu 200 g daktyli 2 łyżki kakao 3 łyżki pulpy mango Część kokosowa: 500 ml mleczka kokosowego 70 g kokosu 1 łyżka oleju kokosowego 2 płaskie łyżeczki agar – agar + 50 ml ciepłej wody Część mango: 700 g pulpy mango 2 płaskie łyżeczki agar – agar + 50 ml ciepłej wody przygotowanie Daktyle zalej gorącą wodą i odstaw na 20 minut. Poczekaj, aby część z mango stężała i ciasto jest gotowe, chociaż najlepiej smakuje na drugi dzień, kiedy przez noc schłodzi się w lodówce 🙂 Ciasto z pulpą z mango bez pieczenia Mango to jeden z moich ulubionych owoców – słodkie, soczyste i ma piękny kolor. Ciasto z pulpą z mango Video-przepis na ciasto z pulpą z mango i kokosem Aby przygotować część z mango agar – agar wymieszaj z ciepłą wodą. Prezentuję Wam ciasto bez pieczenia z mango i kokosem na pysznym kakaowym spodzie! Osobiście polecam skorzystać z oferty sklepu Wesoil – tam znajdziesz pulpę, z której skorzystałam 🙂 Na pewno wiele osób uważa tak samo i chętnie zjadłoby ciasto z mango. Pulpę mango podgrzej i dodaj do niej rozmieszany agar, Całość gotuj około 5 minut co jakiś czas mieszając, jak poprzednio. Do przepisu użyłam pulpę mango, która jest świetną alternatywą dla świeżego mango. Do ciepłego mleczka kokosowego dodaj kokos, olej kokosowy i agar rozmieszany z wodą.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://viagusto.pl/ciasto-bez-pieczenia-kokos-mango-weganskie-bezglutenowe/