z kolekcji Swietłana - 10 dużych pieczarek - 1 pierś z kurczaka - 1 łodyga selera naciowego - 1/4 żółtej papryki - 1 mała cebula - 1/4 szkl kaszy kuskus - 4 łyżki krojonej mozzarelli - 2 łyżki masła klarowanego - sól - pieprz - czosnek granulowany Na tej samej patelni rozgrzać drugą łyżkę masła dodać cebulę przesmażyć 1-2 minutki dodać paprykę, seler i dalej podsmażać około 5 minut. Na patelni rozgrzać 1 łyżkę masła klarowanego dodać pierś i przesmażyć. Ułożyć na blaszce włożyć do nagrzanego piekarnika na 180 stopni na około 15-20 minut. Zdjąć z ognia dodać z powrotem kurczaka i kaszę kuskus. Na sam koniec dodać mozzarellę i ponownie wymieszać ewentualnie doprawić do smaku solą i pieprzem.