Izaura to rozpływające się w ustach ciasto 2 w 1, czyli murzynek z serem 1 1/2 szklanki mąki tortowej 1 1/2 szklanki cukru 3 łyżki kakao 250 g margaryny 3 łyżeczki proszku do pieczenia 1 opakowanie cukru wanilinowego 4 jajka 5 łyżek wody 70 dag białego sera (półtłustego, zmielonego w maszynce) 4 jajka 1 szklanka cukru 100 g masła 1 budyń waniliowy 1 łyżeczka proszku do pieczenia wiórka kokosowe Następnie ucieramy masło z cukrem, dodajemy po 1 żółtku, zmielony ser oraz budyń i proszek do pieczenia. Do reszty masy dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, ubitą pianę z białek i po połączeniu wszystkich składników wylewamy do formy. Wkładamy do nagrzanego piekarnika do 170 st. i pieczemy około 1 godziny (gdy ser się zarumieni przykrywamy go papierem śniadaniowym).