Razowe spaghetti z kurkami w sosie śmietanowo-ziołowym

Małgorzata
Makarony
11.09.2017 10:09
Razowe spaghetti z kurkami w sosie śmietanowo-ziołowym

Smacznego :) 1 porcja - 565 kcal - białko - 16 g - tłuszcze - 20,5 g - węglowodany - 67 g - błonnik - 15 g Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie poniedziałek, 11 września 2017 Razowe spaghetti z kurkami w sosie śmietanowo-ziołowym Autor: Małgorzata Chyla o 08:57:00 Etykiety: kurki, makaron, makaron z sosem grzybowym, sos grzybowy, sos śmietanowo-ziołowy, sos śmietanowy, sos z kurek. W lasach zatrzęsienie grzybów, więc mam dla Was przepis na pyszne kremowe spaghetti z kurkami - niebo w gębie a roboty niewiele :) SKŁADNIKI (dla 4 osób - 1 porcja 565 kcal) 400 g pełnoziarnistego spaghetti 300 g kurek 1 biała średnia cebula 1/2 pęczka natki pietruszki 200 ml śmietany 30% sól, pieprz, suszony tymianek\ 1 łyżka oleju rzepakowego PRZYGOTOWANIE Makaron gotujemy al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu. sos kurkowy, spaghetti, spaghetti z kurkami Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom) Odcedzony makaron podajemy z sosem, możemy też dodać go na patelnię i wymieszać całość.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2017/09/razowe-spaghetti-z-kurkami-w-sosie.html