Azjatycka zupa (Vegan)

Zupy
03.03.2017 10:15
Azjatycka zupa (Vegan)

Składniki: warzywa np: pieczarki lub grzyby shitake papryka marchewka bambus kiełki por fasolka szparagowa brokuł kapusta pekińska lub pak choi szczypiorek lub kolendra makaron ryżowy chilli ocet ryżowy imbir, czosnek kilka łyżek ulubionej marynaty (np. słodko kwaśnej lub teriyaki) tofu Przygotowanie: czwartek, 2 marca 2017 Azjatycka zupa (Vegan) Oto pyszna azjatycka zupa z warzywami, tofu i noodlami :) Jest rozgrzewająca, aromatyczna, zdrowa, wegańska, a przede wszystkim naprawdę ciekawa! Można ugotować ją na szybko, zjeść na obiad, kolacje czy nawet zapakować do słoika jako lunch! Smaż na dużym ogniu przez około 5 minut. Makaron ryżowy zalej wrzątkiem i pozostaw na kilka minut. Tofu usmaż na patelni na złotobrązowo. Podawaj zupę z makaronem, posyp szczypiorkiem lub kolendrą :) Tą zupę można przygotować z dodatkiem wielu różnych składników!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://parsleysagerosemaryandme.blogspot.com/2017/03/azjatycka-zupa-vegan.html
Parsley Sage Rosemary And Me

Parsley Sage Rosemary And Me