Składniki biszkopt 3 szt ( tortownica 24 cm) 3x 3 jajka 3x 3/4 szkl mąki 3x 1/2 szkl cukru 3x 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia 1x czerwony barwnik 2x 2 łyżeczki kakao krem 400 ml śmietany 36% 2 mleczne czekolady nasączenie 1,5 szkl gorącej wody 1 łyżka kawy rozpuszczalnej 1 łyżeczka cukru krem maślany 125 g miękkiego masła 4-5 łyżek cukru pudru sok z cytryny lustrzana polewa 20 g żelatyny w proszku + 120 ml wody 300 g glukozy 300 g cukru 200 g mleka skondensowanego słodzonego 150 ml wody 300 g białej czekolady barwniki spożywcze dodatkowo dżem wiśniowy cukrowe groszki 1. Białka ubijamy na sztywną pianę, dosypujemy cukier i dodajemy stopniowo po jednym żółtku. Pieczemy każdy w 180 stopniach przez około 25 minut. 2. Śmietanę gotujemy, kiedy zacznie wrzeć zdejmujemy z ognia i dodajemy połamane czekolady. 4. Miękkie masło uciera,y z przesianym cukrem pudrem i sokiem z cytryny na puszystą masę. 7. Kiedy polewa trochę ostygnie i zgęstnieje dzielimy ją na kilka części i łączymy z wybranymi barwnikami. Kiedy mieszanka zacznie wrzeć, zdejmujemy z ognia, dodajemy żelatynę i mleko, dalej rozpuszczoną czekoladę i pozostałe składniki. 3. Kawę z cukrem zalewamy gorącą wodą, odstawiamy aż przestygnie. Wstawiamy do lodówki na 1 godz. 6. Żelatynę zalewamy wodą, kiedy napęcznieje, rozpuszczamy. Do dwóch biszkoptów dodajemy kakao a trzeci łączymy z czerwonym barwnikiem.